Om mig

Tak fordi du er interesseret i hvem jeg er…

Kort og godt er jeg født i 1981, jeg har to børn og en skøn kone og er bosat i Nordjylland.

Jeg har i perioden 2000-2017 været it-iværksætter på mere eller mindre fuldtid og har sammenlagt stiftet seks it-virksomheder og investeret eller arbejdet med bestyrelsen i en lang række andre virksomheder. Jeg har på den måde været med til at skabe en masse arbejdspladser og kender iværksætterlivet indefra og ud.

Mit seneste projekt var Penneo.com, som på blot tre år gik fra 0 til 1000 B2B kunder med en tocifret millionomsætning og skabte ~30+ arbejdspladser og gik fra Danmark til det nordiske marked.

Jeg er trådt ud af den daglige drift hos Penneo og fungerer nu som vækstkonsulent hos Væksthus Nordjylland, hvor jeg vejleder iværksættere i, hvordan man starter, driver og vækster sin virksomhed.


Mit Start-up life

2017 – Magasinet M!
Sammen med de andre kapitalejere i Connery, køber vi magasinet M! inkl. alle rettigheder og varemærker. Vi sidder således nu tungt på målgruppen af mænd i alderen 18-35 år i Danmark.


2017 – Darlings.io
Mit eget problem med billed kaos, gav mig ideen til at lave en virksomhed, hvor man via en cloud løsning, kan gemme, organisere og holde en backup af alle sine billeder.

Produktet er fortsat under udvikling.

Jeg ejer 33% af selskabet.


2012 – Penneo.com
I 2012 tegnede jeg løsningen til Penneo, som er et system til at underskrive dokumenter med e-id (i Danmark eksempelvis NemID)

I 2014 var produktet reelt klar til launch, og i 2017 omsatte selskabet for et 2 cifret millionbeløb og har i dag ~30 ansatte og 1000+ B2B kunder.

Jeg ejer fortsat en andel af virksomheden, men er ikke med i den aktive drift længere.


2010 – Swimcount.com
Jeg investerede i Swimcount, som producerer en hjemmetest til mænd, hvor man kan få testet sin sædkvalitet.

Mange par har i dag problemer med at få børn, og istedet for at tage the walk of shame på en fertilitetsklinik kan man med swimcount lave testen derhjemme.

Virksomheden distribuerer sit produkt til 20+ lande rundt om i verden


2008 – Gladebriller.dk
I 2008 satte vi en dropshipping forretning op, som via et italiensk engrosled, gav mulighed for at købe briller og solbriller til under halv pris af de danske priser.

Vi omsatte hurtigt den første million, og endte med at lave et exit til en tysk virksomhed.


2007 – Justworks.dk
Justworks er et digitalt bureau, som producerer websites, animationsvideoer og driver hosting for en lang række virksomheder.

Med kunder som Justitsministeriet, Experimentarium, Langelandsfestival, Sommerland Sjælland og en lang række andre kunder – drives virksomheden som en abonnementsforretning.
Jeg ejer 50% af selskabet.


2000 – Connery.dk
Connery.dk er et livsstilssite for mænd. Connery.dk var i 2004 blandt de største 100 sites i Danmark.

Under Connery.dk drives også

Jeg ejer 33% af selskabet Med op mod 300.000 unikke læsere om måneden, er det blandt de største medier til målgruppen 15-30 år i Danmark.
.